1 Pel de ui en de knoflook en snipper ze. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper fijn. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes.
2 Verhit 3 el olie in een braadpan en fruit de ui, knoflook en peper 1 min. Voeg de Quorn en paprika toe en bak 3 min. mee. Laat de mais uitlekken en voeg deze samen met de bonenschotel toe. Verwarm door en door. Maak pittig op smaak met zout en peper.
3 Schil de komkommer en schaaf hem in dunne plakjes. Roer een dressing van de rest van de olie met de azijn en zout en peper. Meng de komkommer met de dressing.
4 Serveer de bonenschotel met komkommersalade.
Pittige chili sin carne is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)