Hete kipschotel

4
20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui en knoflook pellen. Rode pepers halveren en zaadlijsten verwijderen. Ui, knoflook en pepers in keukenmachine of met staafmixer pureren. In wok of pan olie verhitten. Trassi 1 minuut fruiten. Intussen kiphaasjes bestrooien met zout en in 2 minuten lichtbruin bakken. Kruidenmengsel toevoegen en meefruiten. Ketjap, citroensap en 2 eetlepels water toevoegen. Kiphaasjes in 5 à 6 minuten op laag vuur gaar stoven. Eventueel op smaak brengen met zout. Serveren met witte rijst.

Hete kipschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met rijsttimbaaltje en courgettestukjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coq au vin (Kip in rode-wijnsaus)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel met satésaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschotel met sperziebonen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept