Zoek
Vis in gembersaus
2
15 min, voorbereiden 15 min -
Albert Heijn
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 sjalotjes
1 teentje knoflook
2 cm gemberwortel
50 g cashewnoten, ongezouten
1 tl sambal trassi
1 tl bruine basterdsuiker
1 el olie
1 1/2 tl tomatenketchup
citroensap
zout
2 roodbaarsfilets
Bereiding
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand
5. Vis midden in oven in ca. 13 minuten gaar bakken. Serveren met rijst en een groentegerecht.
Vis in gembersaus is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met appel-gembersaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept