Gestoofd rundvlees in kokosmelk

4
2u55 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees in dobbelstenen snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Van sereh buitenste blad verwijderen en stengel halveren. Gemberwortel schillen en in plakjes snijden.
  • 2 In braadpan olie verhitten en vlees met ui, knoflook, koenjit, laos en sambal al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Kokosmelk, gember, sereh en laurierblaadjes toevoegen. Vlees moet onderstaan. Vlees in ca. 2 1/2 uur zachtjes gaar stoven. Nu en dan roeren. Laatste 10 minuten deksel van de pan halen en saus op hoog vuur laten inkoken. Rendang met zout op smaak brengen. Sereh, plakjes gember en laurierblaadjes verwijderen. Serveren met rijst.

Gestoofd rundvlees in kokosmelk is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree met gepofte knoflook
30 min Bijgerecht
Bekijk recept