1 Pijnboompitten in droge koekenpan lichtbruin roosteren. Paprika schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Rozijnen en wijn door elkaar roeren. Sjalotjes pellen en grof snipperen. In steelpan 2 eetlepels olie verhitten. Sjalot en paprika ca. 4 minuten zachtjes bakken. Rozijnen met wijn toevoegen en wijn tot ca. 4 eetlepels laten inkoken. Op smaak brengen met peper. Kabeljauw met keukenpapier droogdeppen, bestrooien met zout en peper en door bloem wentelen. In koekenpan met antiaanbaklaag boter en 2 eetlepels olie verhitten. Visfilets in 6 à 7 minuten goudbruin en gaar bakken. Paprika-rozijnensaus opnieuw verwarmen. Vis over vier borden verdelen en saus erop scheppen. Pijnboompitten erover strooien. Serveren met rijst en venkel.
Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten is een recept van Albert Heijn