1 Uien pellen en in dunne ringen snijden. Knoflook pellen en teentjes halveren. In koekenpan olijfolie verhitten en uienringen, knoflook en dragon toevoegen. Vuur heel laag zetten en uienmengsel op zacht vuur 15 minuten bakken, tot uien zacht maar niet bruin zijn. Intussen kalfsbiefstukjes met bloem bestuiven en peper erover strooien. Peterselie fijnhakken en olijven in ringetjes snijden. Uienmengsel uit pan scheppen en even apart zetten. Vuur hoog zetten en in achtergebleven olie kalfsbiefstukjes in 2 à 4 minuten rondom bruinbakken. Biefstukjes uit pan nemen en even warm houden. Witte wijn in pan schenken en uienmengsel toevoegen. Geheel al roerende op middelhoog vuur in ca. 2 minuten laten inkoken. Peterselie en olijven toevoegen en door uienmengsel mengen. Dragon-uiensaus over biefstukjes scheppen en opdienen.
Kalfsvlees met dragon-uiensaus is een recept van Albert Heijn