Slawraps met Thais rundvlees

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep in een kom het vlees en de olie door elkaar, voeg naar smaak zout toe en laat het vlees 15 min. marineren.
  • 2 Roer intussen in een lage schaal het limoensap, de vissaus en de suiker door elkaar.
  • 3 Maak de mango schoon en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Leg ze op een bord.
  • 4 Meng in een kommetje de kruiden door elkaar. Haal de slabladeren los van de krop. Was ze, sla ze in de slacentrifuge droog en leg de slabladeren ook op een bord.
  • 5 Verhit de wok en roerbak het vlees op hoog vuur in enkele min. goudbruin. Schep het vlees door de limoendressing.
  • 6 Zet het vlees, de mango, de slabladeren en kruiden op tafel. Laat iedereen als volgt zelf wraps maken. Leg een slablad op een bord, schep er wat vlees mango en kruiden op. Rol het slablad om de vulling en eet het rolletje uit de hand. Lekker met mie met cashewnoten.

Slawraps met Thais rundvlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Koreaanse slawraps met rundvlees
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kleurrijke slawraps met magere varkensreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept