1 Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een steelpan en fruit hierin op laag vuur de knoflook. Roer de komijn erdoor. Neem de pan van het vuur en schep de pistachenootjes en de abrikozen door het komijn-knoflookmengsel. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bedek de helft van elk lamslapje met het pistachemengsel. Rol de lamslapjes op en steek ze vast met een cocktailprikker. Wrijf de buitenkant in met zout en (versgemalen) peper. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de gevulde lamslapjes op hoog vuur in 4-6 minuten vanbuiten bruin en vanbinnen rosé. Dek de lamslapjes af en laat ze even rusten. Leg de gevulde lamslapjes op vier borden. Schenk de bouillon bij het bakvet en roer het mengsel door met een garde. Laat dit even koken en schenk de jus over het vlees. Lekker met gele rijst en broccoli.
Lamsrolletjes met pistachenootjes is een recept van Albert Heijn