1 Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Helften in reepjes snijden en besprenkelen met 1 eetlepel citroensap. Uien pellen en in lengte in reepjes snijden. Beefburgers in reepjes snijden. In pan olie verhitten. Beefburgerreepjes al omscheppend ca. 2 minuten bakken, uit pan op bord scheppen. In zelfde pan uien op hoog vuur al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Rest van citroensap en 1 eetlepel water erover schenken en oregano erover strooien. Nog ca. 2 minuten op laag vuur verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Beefburgerreepjes door uimengsel scheppen en nog ca. 1 minuut verwarmen. Intussen tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's op vier borden leggen. Ui met beefburger, avocado en helft van tacosaus op midden van tortilla's scheppen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing dichtvouwen. Rest van tacosaus apart erbij serveren. Serveren met salade van chilibonen, komkommer en paprika.
Tortilla met avocado en beefburger is een recept van Albert Heijn