Raapstelenstamppot met katenspek en bosui

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Worteltjes van raapstelen snijden. Raapstelen wassen, droog slaan en in reepjes snijden. In pan 1/2 liter water aan de kook brengen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Katenspek in reepjes snijden. Spek in droge koekenpan al omscheppend verwarmen.Al roerend aardappelpureepoeder aan kokend water toevoegen. Blijven roeren tot smeuïge puree ontstaat. Roomkaas en spek door puree roeren. Raapstelen en bosui erdoor scheppen. Stamppot al roerende zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met peper.

Raapstelenstamppot met katenspek en bosui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Raapstelenstamppot met beefburger
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapstelenstamppot Met Heilbot En Mosterdsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapstelenstamppot Met Paddestoelen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapstelenstamppot met paddestoelen en walnoten
Bekijk recept