Lamsrack met komijn

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kommetje de knoflook met de olie, komijn en peper en wrijf de lamsracks in met dit mengsel. Laat de lamsracks 30 min. bij kamertemperatuur marineren.
  • 2 Verhit de grillpan of de barbecue voor. Leg de lamsracks in de pan of op het rooster van de barbecue en rooster ze op een matig hoog vuur in ca. 15 min. mooi bruin vanbuiten en rosé vanbinnen. Keer de lamsracks regelmatig met een tang.
  • 3 Leg de lamsracks in een (warme) schaal, dek ze af met aluminiumfolie en laat ze 5 min. rusten. Snijd de ribbetjes los en verdeel ze over 4 borden.
  • 4 Lekker met geroosterde krieltjes en een salade met tomaten en olijven.

Lamsrack met komijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met salsa verde
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met tuinbonen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept