1 Doe 40 g boter in een kom. Rasp de gele schil van de citroen en roer die samen met de knoflook, dille en 1 tl zout door de boter. Schep de citroenboter op een stuk vershoudfolie, rol op tot een worstje en draai de uiteinden van de folie dicht. Leg tot gebruik in de koelkast.
2 Verhit 15 g boter in een koekenpan en bak de champignons 5 min. Schenk de bouillon erbij en laat 20 min. op laag vuur koken.
3 Verhit de rest van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bestrooi de schelvis met peper en zout en bestuif met de bloem. Bak de vis 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Verdeel de champignons over een bord en leg de vis erop. Snijd de citroenboter in plakjes en leg op de vis. Lekker met aardappelkroketten en broccoli.
Schelvis en kastanjechampignons is een recept van Albert Heijn