Spaanse aardappeltjes met slacarree

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in blokjes van 1 cm. Kook de aardappelblokjes 10 min. in weinig water met zout. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook in 6 min. beetgaar.
  • 2 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de slacarrees in 10 min. aan beide kanten gaar en bruin; keer regelmatig. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de aardappeltjes in 4-5 min. goudbruin. Schep de paprikapoeder, de knoflook en de plakjes olijf door de aardappelblokjes en bak nog 1 min. op laag vuur.
  • 3 Verdeel de slacarrees over 4 borden, schep de aardappelblokjes erbij. Serveer met de sperziebonen en de aïoli.

Spaanse aardappeltjes met slacarree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept