1 Halveer de aardappelen in de lengte en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Strooi de bloem op een bord. Dep de visfilets droog, snijd ze in stukken en wrijf ze in met peper en zout naar smaak. Wentel ze door de bloem.
2 Verhit de olie in een wok en bak de visfilets in ca. 8 min. goudbruin. Neem ze met een schuimspaan uit de pan. Schep de uien in de pan met bakvet en bak ze in 5 min. goudbruin. Zet het vuur laag en voeg de knoflook, de tomaten, de rozemarijn en peper naar smaak toe. Verwarm al roerend ca. 10 min. tot de tomaten vocht loslaten en een dikke saus ontstaat. Schep de visfilets terug in de pan en verwarm de visstoof al omscheppend 10 min.
3 Verdeel de aardappelen over de 4 borden en schep de visstoof erover.
Visstoof met tomaten en rozemarijn is een recept van Albert Heijn