Kipfilet in yoghurt

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de yoghurt, de knoflook, de peper, het komijnzaad, de gembersiroop, het limoensap en 3 el olie in een kom. Breng op smaak met zout. Schep de kipfilet erdoor. Laat afgedekt in de koelkast minstens 1 uur marineren.
  • 2 Snijd de courgette in de lengte in dunne plakken. Verhit de grillpan en gril de courgetteplakken 3 min. Keer halverwege. Halveer de tomaten en bestrijk de snijvlakken met olie.Leg de tomaten met het snijvlak naar beneden in de pan en gril 3 min.
  • 3 Neem de kip uit de yoghurtmarinade en gril de stukken in 8 min. gaar. Keer halverwege.
  • 4 Verhit de rest van de olie in een pan en bak de amandelen al roerend 2 min. Doe de kip op een bord en bestrooi met de amandelen en de dille. Serveer met de groenten. Lekker met rijst.

Kipfilet in yoghurt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept