Paddestoelragout

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en heel fijn snipperen. Peterselie fijn knippen. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in stukjes snijden. In wok boter verhitten. Paddestoelen ca. 2 minuten op hoog vuur roerbakken. Ui ca. 1 minuut meebakken. Op laag vuur peterselie kort meebakken. Peper erboven malen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Wijn toevoegen en aan de kook brengen. Crème fraîche erdoor roeren. Ragout ca. 1 minuut zachtjes laten sudderen en bouillontablet laten oplossen. Serveren met rijst en broccoli.

Paddestoelragout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelragout
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelragout
Bekijk recept
Paddestoelragout
Bekijk recept
Paddestoelen met deegwaren
0 min
Bekijk recept

Paddestoelragout
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelragout
Bekijk recept
Paddestoelragout
Bekijk recept
Paddestoelen met deegwaren
0 min
Bekijk recept