Aubergine-tofucurry

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de sereh en snijd het witte gedeelte van de stengel fijn. Kneus de rest met de achterkant van een mes. Was de paprika's en halveer. Ontdoe vervolgens van de zaadlijst en snijd in stukken. Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes. Pel de ui en snijd in parten. Snijd de aubergine in stukken.
  • 2 Verhit in een grote braadpan de olie. Bak de tofu, aubergine, ui en paprika ca. 3 minuten en schep voortdurend om. Voeg de Sereh, basilicumpasta, kokosmelk, kaneel, nootmuskaat en citroensap toe. Laat de curry afgedekt op laag vuur ca. 10 minuten stoven.
  • 3 Breng de curry met sojasaus op smaak en serveer met de pandanrijst.

Aubergine-tofucurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase tofucurry met kruidenrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase tofucurry met kruidenrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine-tofucurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept