Kipfilet met citroen-olijvenjus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan 2 eetlepels boter verhitten. Kipfilets rondom met kipkruiden bestrooien. Kipfilets in ca. 12 minuten bruin bakken, af en toe keren. Intussen prei wassen, schoonmaken en in stukken van ca. 5 cm snijden. In andere pan rest van boter verhitten. Prei in ca. 10 minuten op laag vuur beetgaar bakken. Citroen uitpersen. Olijven in stukjes snijden. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kipfilets uit pan op borden leggen. Door achtergebleven bakvet in pan citroensap, olijven en 2 eetlepels water roeren, aanbaksels losroeren. Puree en prei naast kip op borden scheppen, citroen-olijvenjus erover scheppen.

Kipfilet met citroen-olijvenjus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met pestoboontjes van Judith Elders
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met zwarte-olijvenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief met salami-olijvenjus
0 min
Bekijk recept
Op de huidgebakken zeebaarsfilet met citroen-olijvenjus
20 - 30 min -
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept