Biefstuk op bedje van gebakken rucola

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een (grill)pan 2 el olie en bak de biefstukken in 4 min. vanbinnen rosé en vanbuiten bruin, keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Voeg de rest van de olie toe en bak de knoflook 30 sec. Schep het basilicum en de rucola erdoor en verwarm al omscheppend 30 sec. Roer de wijn en de azijn erdoor en verdeel direct over 4 (voorverwarmde) borden. Leg het vlees erop en bestrooi met versgemalen peper en grof zeezout. Lekker met pain de boulogne en een tomatensalade.

Biefstuk op bedje van gebakken rucola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept