Tonijnkoekjes met stoomgroenten

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de tonijn om met de aardappelpuree, breng op smaak met (versgemalen) peper en vorm er 8 platte ballen van. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de tonijnkoekjes in 7-8 minuten goudbruin, keer ze halverwege voorzichtig. Doe de sperziebonen in een magnetronbestendige kom in een laagje water met zout naar smaak en stoom ze afgedekt in 5 minuten gaar in de magnetron (op vol vermogen). Giet het water af en schep de boontjes om met de tomaatjes en 1 eetlepel olie, bestrooi eventueel met wat peper en zout. Serveer de groenten bij de viskoekjes.

Tonijnkoekjes met stoomgroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookspaghetti met rucola en noten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met zomergroenten en kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmforel Met Groene Kool
20-30 min -
Bekijk recept
Tonijnkoekjes Met Citroenmayonaise
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Thaise tonijnburgertjes met frisse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept