Visburger met komkommer-yoghurtsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schaaf de helft van de komkommer in de lengte in linten. Snijd de andere helft in kleine blokjes. Snijd de bieslook fijn. Meng in een kommetje de mayonaise, blokjes komkommer en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauwburgers in 6-8 min. goudbruin en gaar. Snijd de bolletjes open en beleg de onderste helften met de komkommerstroken. Leg de visburgers erop en verdeel de saus erover.

Visburger met komkommer-yoghurtsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipspiesjes met broccoli en frisse yoghurtsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
Snack
Bekijk recept
Broodje visburger
30 min-
Bekijk recept