Mihoensoep met rosbief en kokos

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief in reepjes snijden. Koriander wassen en grof hakken. In wok olie verhitten en groentemix ca. 4 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen. Geheel aan de kook brengen. Mihoen, kokos en rosbief toevoegen en nog ca. 1 minuut koken. Op smaak brengen met sojasaus. Soep verdelen over vier kommen en garneren met koriander. Lekker met cassave-kroepoek.

Mihoensoep met rosbief en kokos is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Mihoensoep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mihoensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Mihoensoep
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoensoep met oesterzwammen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept