Tarlyschotel met broccoli, ansjovis en tonijn

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tarly volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli wassen en in roosjes verdelen, stelen schillen en in stukjes snijden. Broccoli 3 min. met weinig zout koken, afspoelen en in vergiet laten uitlekken. Kookvocht opvangen. Knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in kleine stukjes snijden. Tonijn laten uitlekken. In pan olie van ansjovis schenken en verhitten. Knoflook met peper 3 min. fruiten. Ansjovis in stukjes snijden en laatste min. meefruiten. Broccoli, tonijn en citroensap erdoor roeren en meewarmen. Eventueel wat water toevoegen. Broccolimengsel met zout op smaak brengen. Broccolimengsel door tarly scheppen en serveren. Lekker met ijsbergsla en yoghurtdressing.

Tarlyschotel met broccoli, ansjovis en tonijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Mediterrane tarlyschotel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-tarlyschotel met ansjovis en rozemarijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept