Thaise rijstsalade met runderreepjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in weinig water met wat zout in 4-5 min. beetgaar. Giet af. Spoel de rijst en de sperziebonen samen in een fijn vergiet onder stromend water koud. Laat goed uitlekken.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes in 3 min. goudbruin. Voeg de currysaus toe en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Schep de runderreepjes op een bord en laat afkoelen.
  • 3 Voeg de runderreepjes en de mais toe aan de rijst en sperziebonen. Breng op smaak met peper en zout.

Thaise rijstsalade met runderreepjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept