Lekkerbekjes met pittige komkommersla

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de groene schil van de schoongeboende limoen en pers de vrucht uit. Roer het rasp en sap door de couscous.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de bevroren lekkerbekjes in 10-12 min. aan beide kanten bruin en krokant. Keer regelmatig.
  • 3 Schaaf of snijd ondertussen de komkommers in plakjes en schep de chilisaus erdoor. Serveer de lekkerbekjes met de couscous en komkommersalade. Garneer eventueel met partjes limoen.

Lekkerbekjes met pittige komkommersla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vissticks met komkommersla en krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pitaburgers met fruitsalsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
komkommersla met feta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
KOMKOMMERSLA
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekje met broccolipesto
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure paksoi met vis en witte rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met mosterdsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept