Gigli met tonijn

4
14 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de gigli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang 3 el kookvocht op in een kommetje. Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan. Bak de ui met de salie en peper en zout naar smaak 5 min. Voeg de courgette toe aan de ui en bak op hoog vuur al omscheppend beetgaar. Roer de tonijn los met een vork en voeg met het opgevangen kookvocht toe aan de groente. Laat alles doorwarmen en breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta erdoor en bestrooi met de peterselie. Serveer direct.

Gigli met tonijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met zomergroenten en kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gegrilde groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta arrabiata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept