Groenteschijf op ciabattabrood

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ciabatta in 4 stukken en snijd de stukken open. Rooster de helften in de broodrooster of in de grillpan goudbruin en knapperig.
  • 2 Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de groenteschijven 4-6 min. Keer regelmatig. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en het vocht en snijd het vruchtvlees in partjes. Meng de tomaten met 50 g rucola, 2 el olie en peper en zout.
  • 3 Leg de onderste ciabattahelften op 4 borden. Wrijf het brood in met het snijvlak van de knoflook. Leg er een groenteschijf op. Verdeel de olijven en de rest van de rucola erover. Dek de burgers af met de bovenste ciabattahelften. Serveer met de tomatensalade.

Groenteschijf op ciabattabrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadocaprese met chilipeper
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille-pastasalade met vinaigrette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Paysanne de Clémentine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groenteschijf met tomatentapenade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel en auberginefrites
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenteschijf met sla en kruidige aardappelpartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenburgers met oude kaas en rucola
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept