1 Breng ruim water aan de kook en kook hierin de broccoli en peultjes 5 minuten, stort ze in een vergiet en spoel ze onder koud water. Laat de bamboescheuten uitlekken en vang het vocht op. Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking, vang 100 ml van het kookvocht op. Verhit in een koekenpan 1 el olie en breek de eieren erin. Maal wat zout en peper over de eieren en leg een deksel op de koekenpan. Bak ze op laag vuur gaar. Verhit in een wok 2 el olie en roerbak de ui goudbruin. Schep de broccoli, peultjes en bamboescheuten erbij en roerbak 2 minuten. Roer met een vork de pindakaas met het bamboewater en het kookvocht van de mie tot een gladde saus en roer deze door de groenten in de wok. Breng de saus al omscheppend aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de gebakken eieren en mie.
Groenteroerbak met pindasaus en mie is een recept van Albert Heijn