Tortelloni verdi met salieboter en Parmezaanse kaas

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de blaadjes salie in dunne reepjes. Verwarm de boter, olie en salie in een steelpan op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verdeel de tortelloni over 4 warme diepe (pasta)borden. Schenk de salieboter over de pasta. Schaaf met een kaasschaaf krullen Parmezaanse kaas boven de pasta en bestrooi met peper. Serveer direct. Lekker met Italiaans gemarineerde tomaten. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.

Tortelloni verdi met salieboter en Parmezaanse kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met tortelloni en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept