Vegetarische macaroni met kruidige tomatensaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang 100 ml kookvocht (per 4 personen) op. Snipper de ui grof. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui goudbruin. Halveer de cherrytomaten en snijd de tomaten in blokjes. Voeg alle tomaten toe en roerbak 3 min.
  • 2 Voeg het kookvocht, de crème fraîche en kruidenmix toe en breng al roerend op laag vuur aan de kook. Schep de farfalle met de helft van de kaas door de tomatensaus. Serveer de rest van de kaas apart erbij.

Vegetarische macaroni met kruidige tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept