Shoarmabroodje met pittig lamsvlees

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In wok olie verhitten en lamsvlees al omscheppend op hoog vuur in 3-5 min. bruinbakken. In broodrooster (of onder hete grill) shoarmabroodjes goudbruin roosteren. Knoflook door yoghurt roeren en saus op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes als envelopje opensnijden. Vullen met sla, vlees en een flinke lepel knoflooksaus. Broodjes op vier borden leggen en rest van saus apart erbij geven.

Shoarmabroodje met pittig lamsvlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Pita varkensfilet met groenten
15 min
Bekijk recept
Pitatoastje met paling
10 min
Bekijk recept
Shoarmabroodje met vegaballetjes
25 min Snack
Bekijk recept