Italiaanse bol met tonijnsalade

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maïs laten uitlekken. Sla schoonmaken, vier mooie bladeren apart houden en rest in reepjes snijden. Helft van olijven in plakjes snijden en rest snipperen. In kom helft van mayonaise, gesnipperde olijven, kappertjes, zout en peper goed mengen. Maïs en tonijn erdoor scheppen en salade in 4 porties verdelen. Bollen halveren en besmeren met rest van mayonaise. Bollen beleggen met blaadje sla, portie tonijnsalade en plakjes olijven. Rest van sla mengen met dressing. Bollen serveren met ijsbergsalade.

Italiaanse bol met tonijnsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept