Rundervinken met rode uienjus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan 3 eetlepels boter verhitten. Rundervinken in ca. 12 minuten bruin en gaar bakken. Krieltjes in ca. 5 minuten gaar koken. Uien pellen en in ringen snijden. In wok rest van boter verhitten. Roerbakgroente ca. 4 minuten roerbakken. Uiringen laatste 3 minuten met vlees meebakken. Vlees uit pan nemen en warmhouden. Tomatenpuree en worchestershiresauce door braadvet roeren. Room toevoegen en 1 minuut meewarmen. Rundervinken serveren met uienjus, krieltjes en groente.

Rundervinken met rode uienjus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Worstjes met uienjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades in mosterd-uienjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortel-spinaziestamppot met pepersteak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestamppot met rundervink
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept