Satéschotel met komkommersalade

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In wok of braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Kip ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en op matig vuur onafgedekt ca. 5 minuten verhitten, af en toe roeren. Intussen komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Dressing roeren met rest van olie, limoensap en sojasaus. Komkommer en bosui mengen met dressing. Satéschotel serveren met komkommersalade en stokbrood.

Satéschotel met komkommersalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Snelle satéschotel met ham en sperziebonen
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Satéschotel met gehakt en sperziebonen
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sateschotel Met Komkommersalade
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept