Zomersalade met kip en avocado

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In droge koekenpan walnoten 3 min. roosteren. Laten afkoelen. Avocado's schillen, halveren, pit verwijderen en in plakjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Sla over 4 borden verdelen. Avocado, noten en uiringen erover verdelen. Brood in broodrooster bruinroosteren. In koekenpan margarine verhitten. Kip in ca. 4 min. bruin en gaar bakken. Met zout en peper bestrooien. Kipfilet naast salade leggen en dressing over salade sprenkelen. Met geroosterd brood serveren.

Zomersalade met kip en avocado is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met brood en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met kaas en frambozen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met peer, serranoham en knolselderij (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept