Gevulde vissoep

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een grote pan de soep met de tomatenblokjes en de krieltjes aan de kook en laat de soep 5 minuten doorkoken. Voeg de zeewolffilet toe en kook deze nog 3 minuten mee. Doe ten slotte de snijbonen erbij en laat de soep nog 2-3 minuten koken, zodat de boontjes lekker knapperig blijven. Warm op het laatst de garnalen en de olijven mee. Breng de soep op smaak met citroensap, zout en peper. Garneer de soep met dille.

Gevulde vissoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept