Rodewijn-wildfondue met linzen

4
10 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In fonduepan ui in olie met mespunt koriander 5 min. zachtjes bakken. Afblussen met rode wijn en fond toevoegen. Aan de kook brengen en 10 min. zachtjes laten doorkoken. Bouillon pittig op smaak brengen met zout en peper. Linzen afgieten en in kom scheppen. Fonduepan, linzen en schalen diphapjes op tafel zetten. Ingrediënten aan fonduevork prikken en in bouillon in paar min. gaar laten worden. Na de maaltijd linzen over vier kommen verdelen en wildbouillon erop schenken.
  • 2 Om in de bouillon te garen: - plakjes eendenborst - plakjes parelhoenfilet - blokjes kalkoenschnitzel - blokjes hertenbiefstuk - blokjes konijnenrug - stukjes bleekselderij - repen groene (savooie)kool - kastanjechampignons - blokjes pompoen - beetgaar gekookte spruitjes - halve blaadjes witlof.

Rodewijn-wildfondue met linzen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lentesalade Met Fetakaas
10-20 min -
Bekijk recept
Parelhoen Italiana
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Linzensalade Met Rode Ui En Zongedroogde Tomaten
30-60 min -
Bekijk recept
Verse Mayonaise
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept