Roerbakmie met surimi en roodbaars

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Roodbaars en surimi in stukjes snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten. Surimi en roodbaars ca. 3 minuten roerbakken. Vis uit wok scheppen en warmhouden. Rest van olie in wok verhitten en roerbakgroenten en paprika ca. 5 minuten roerbakken. Mix voor roerbakmie en 150 ml water door groente roeren en al omscheppend ca. 1 minuut verhitten. Mie en vis door groente scheppen en nog ca. 2 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper.

Roerbakmie met surimi en roodbaars is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roerbakmie met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mieschotel met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakmie met zalm en paprika
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse noedels met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept