Gegrilde tonijn met mosterdolie

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Van paprika's kapje en onderkant afsnijden, zaadlijsten verwijderen, wassen en paprika's in dunne ringen snijden. In braadpan 1 el olie zachtjes verhitten. Ui en paprikaringen toevoegen, 2 el water erbij schenken en op zacht vuur in ca. 10 min. zacht (maar toch iets beetgaar) stoven. Intussen mosterd en 2 el olie door elkaar roeren. Tonijnsteaks bestrooien met peper en aan beide zijden inwrijven met mosterdolie. Tonijnsteaks onder de grill in ca. 4 min. rosé grillen, halverwege keren. Paprika en uiringen over twee voorverwarmde borden verdelen. Tonijn op paprikaringen leggen. Rest van olie er druppelsgewijs omheen sprenkelen.

Gegrilde tonijn met mosterdolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rucolastamppot met mosterdkarbonades
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde prei met mosterdolie
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken ravioli met een spinazie-champignonsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenpilav met gestoomde mango
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept