Wraps met romige zalm

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de broccoli schoon, verdeel in kleine roosjes en snijd de steel in stukjes. Kook de broccoli in een bodempje water in 5 min. beetgaar.
  • 2 Meng de salade met de dressing.
  • 3 Laat de maïs uitlekken. Laat de zalm uitlekken en verwijder de graatjes en het vel. Verwarm de broccoli, maïs, zalm en roomkaas in een pan op laag vuur door en door. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing. Vul met zalmmengsel, rol op en halveer. Leg op elk bord drie halve wraps en serveer met salade.

Wraps met romige zalm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept