Basisrecept biefstuk bakken

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi ze met (versgemalen) peper. Verhit 2 eetlepels olie en 1 eetlepel boter in een koekenpan. Laat twee biefstukken in de pan glijden als de boter begint te kleuren en het schuim is weggetrokken. Bak het vlees in 1 minuut aan beide zijden op hoog vuur. Matig het vuur en bak de biefstukken nog 2-6 minuten, afhankelijk van hoe doorbakken je ze wilt. Keer het vlees regelmatig. Haal de biefstukken uit de pan, wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze 5 minuten rusten. Herhaal met de overige twee biefstukken. Bestrooi de biefstukken met zout en serveer.

Basisrecept biefstuk bakken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Basisrecept Thaise rode curry
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept