Pofaardappel met roerbakgroenten en vis

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kabeljauw in 4-5 min. in magnetron bij 700 watt laten ontdooien. Droogdeppen en in blokjes snijden. Pofaardappelen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Kabeljauw, ui en wokgroenten toevoegen en 6-8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Pofaardappel met yoghurt-knoflookdressing (uit doos) over vier borden verdelen en groenten met vis ernaast leggen.

Pofaardappel met roerbakgroenten en vis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pollo tonato met frisse salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbiefstuk met pofaardappels
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met forelcrème
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept