Indiase tikkagroenten met naanbrood

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In wok 3 el olie verhitten en hierin wokgroenten 3 min. roerbakken. Tikka masala toevoegen en 5 min. laten pruttelen. Amandelschaafsel ondertussen in droge koekenpan op matig vuur heel licht bruin roosteren, constant heen en weer schuiven. Op bord laten afkoelen. In ruime schaal azijn met kerriepoeder, suiker, zout naar smaak en rest olie mengen. Brood verwarmen volgens aanwijzing op de verpakking. Elk brood halveren. Spinazie in schaal met kerriedressing mengen. Tikkagroenten op 4 borden scheppen, spinaziesalade en naanbrood ernaast leggen en amandelen over groenten en salade strooien.

Indiase tikkagroenten met naanbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept