Japanse biefstukmaaltijdsalade

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek mihoen doormidden en bereid volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud stromend water. Schil de komkommer en snijd in reepjes. Snijd het radijsblad af en was. Snijd de radijs in partjes. Verwijder harde steeltjes uit de waterkers. Klop de sojasaus, rijstazijn, suiker, wasabi en sesamolie tot dressing.
  • 2 Bestrijk de biefstukken met olie. Verhit de (grill)pan en bak de biefstukken op hoog vuur in 3-4 min. rondom bruin en vanbinnen rosé. Laat het vlees 1 min. op een snijplank rusten. Snijd daarna in dunne plakjes.
  • 3 Verdeel de mihoen over de borden. Meng de waterkers, radijsblad en komkommer met de dressing. Schep de salade op de mihoen en verdeel de radijs erover. Leg de biefstuk op de salade en bestrooi met zout, peper en sesamzaad.

Japanse biefstukmaaltijdsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Japanse Biefstukmaaltijdsalade
10-20 min -
Bekijk recept

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept