Zeevruchten met selderij en tomaatjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bleekselderij wassen. Blaadjes eraf trekken, grof hakken en apart houden. Stengels in smalle boogjes snijden. Scheutje olie van zongedroogde tomaten in diepe pan afgieten. Tomaten in reepjes snijden. Knoflook (uit pot) in plakjes snijden. Tomatenolie in pan verwarmen en hierin bleekselderijboogjes 5 min. bakken. Knoflook en tomaatreepjes toevoegen en 1 min. meebakken. Gezeefde tomaten en verkruimelde bouillontablet toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Zeevruchten toevoegen, omscheppen en ca. 3 minuten op laag vuur koken. Stokbrood in schuine plakjes snijden. Zeevruchten in diepe borden scheppen. Selderijgroen erover strooien. Stokbrood apart erbij geven.

Zeevruchten met selderij en tomaatjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept