Rappe rendang

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan. Bak het vlees op hoog vuur 2 minuten. Voeg de rendangsaus toe en laat op laag vuur in 10 minuten gaar worden. Roer af en toe. Doe de sla in een schaal en verdeel de komkommer en de taugé erover. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de mie met de rendang. Schep de satésaus over de salade en serveer deze erbij. Lekker met bijvoorbeeld kroepoek of emping melindjo, een kroepoek op basis van melindjonoten, en wat in ringetjes gesneden bosui.

Rappe rendang is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Roerbak met varkensfilet en mango
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rappe perziktiramisu
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rappe caesar salad met tonijn-mayosaus
15 min Snack
Bekijk recept
Rappe rijsttaart
50 min Nagerecht
Bekijk recept