Spinazietortilla

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Chorizo in stukjes snijden. In grote koekenpan met antiaanbaklaag chorizo in ca. 2 minuten uitbakken. Aardappeltjes toevoegen en ca. 6 minuten roerbakken. Intussen in pan met bodempje water spinazie in ca. 2-3 minuten laten slinken. In zeef laten uitlekken en zo veel mogelijk vocht eruit drukken. Spinazie grof hakken en door aardappeltjes scheppen. In kom eieren loskloppen met kaas en over aardappel schenken. Ei afgedekt in 4-5 minuten laten stollen.

Spinazietortilla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse spinazietortilla
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse spinazietortilla
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietortilla
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaanse spinazietortilla
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse spinazietortilla
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietortilla
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept