1 In wok in laagje kokend water boontjesmix 3 min. voorkoken. Afgieten en boontjesmix in zeef laten uitlekken. Shii-takes schoonvegen en in vieren snijden. Paprika in smalle repen snijden. Biefstuk halveren en in dunne plakjes snijden. Vlees droogdeppen en met zout en peper bestrooien. Wok goed heet laten worden. Helft van olie erin schenken en biefstukplakjes 30 sec. roerbakken. Vlees op bord scheppen. Rest van olie in wok verhitten en shii-takes met paprikareepjes op hoog vuur 1 min. roerbakken. Uitgelekte boontjesmix toevoegen en knoflook erboven uitpersen. Groenten omscheppen met oestersaus en scheutje water of bouillon. Vocht aan de kook brengen. Vlees door groentemengsel scheppen en gerecht met deksel op wok nog 1-2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout (of vissaus) en peper. Gerecht over twee diepe borden verdelen en bestrooien met cashewnoten. Serveren met witte rijst.
Thais rundvlees met oestersaus is een recept van Albert Heijn