Thaise groene peper- en basilicumsoep

1persoon
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In steelpan ei met koud water aan de kook brengen en in ca. 8 minuten hard koken. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In kleine pan Thaise soep op laag vuur aan kook brengen. Worteljulienne aan soep toevoegen en kort meekoken. Ei afgieten, afspoelen onder koud water, pellen en halveren. Soep in kom schenken en rijst en eihelften in soep leggen. Crackers apart bij soep serveren.

Thaise groene peper- en basilicumsoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Basilicumsoep met buffelmozarrella en tomaten-lookbrood
Bekijk recept
Tomaten-basilicumsoep met kaascrostini
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nuoc Cham Dau Phung
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Doperwten-basilicumsoep
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept