Gebakken rijstnoedels met garnalen en vlees

2
10 min, voorbereiden 20 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Noodles uit pak weken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen bosuitjes schoonmaken en grof hakken. Pinda's fijnhakken. Peultjes schoonmaken en grote exemplaren diagonaal halveren. In wok olie verhitten. Vleesreepjes in ca. 3 minuten gaar bakken. Garnalen en kruidenmix uit pak erdoor scheppen, trassi erboven verkruimelen. Noodles laten uitlekken en met peultjes ca. 3 minuten al omscheppend meebakken. Eieren loskloppen en bij mengsel in pan schenken, al roerend laten stollen. Taugé erdoor scheppen. Pad Thai op schaal scheppen, pinda's en bosuitjes erover strooien.

Gebakken rijstnoedels met garnalen en vlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept